McMonster Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Już był temat o tym, ale mi nie pomogło. Gdy włączę w WINE Close Combat 4 v4.02 mam opóźniony dźwięk. W konfiguratorze, gdy ustawię Hardware Acceleration na cokolwiek innego niż Emulation tak się dzieje, a gdy zmienię na Emulation, to wtedy dźwięk jest dobrze, ale fatalnej jakości (trzaski, szumy, zacięcia). Próbowałem już export SDL_AUDIODRIVER="alsa", w wyborze systemu multimediów mam też alsę. Moja karta dźwiękowa to AC97 na płycie K7S5A, używam FC5 z najnowszym jajkiem z repozytoriów na Gnome. Podobny problem występuje też w Homeworld, ale tam to akurat nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Przede wszystkim do gier znacznie lepsza jest Cedega niż Wine. Nie wiem czy jeszcze jest to aktualne, ale rejestrując się na Linux.pl można mieć za 35zł. Ew. w celach testowych na Mule'u mają promocję 100% Kupisz najwyżej jak będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi