jacobs Napisano Sierpień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2004 czesc, mam naprawde powazny problem Jestem poczatkujacym uzytkownikiem FC2 i za cholere nie potrafie znalezc w centrum sterowania ani nigdzie zeby domyslnym pulpitem byl KDE. Musze za kazdym logowaniem sie przelaczac to manualnie... Dzieki Pozdro! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Sierpień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2004 [...] za cholere nie potrafie znalezc w centrum sterowania ani nigdzie zeby domyslnym pulpitem byl KDE. [...] Cholera to mnie zaraz trafi ... Temat 1000 razy był już poruszany na forum... Przeczytaj lepiej REGULAMIN ---> http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1058 na pewno wyjdzie Ci na zdrowie ,,, Wybacz - ale lenistwo i ignorancja to dla mnie największe wady ... pozdrawiam i mam nadzieję, że następnym razem chociaż się postarasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Sierpień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2004 Czy nie lepszy jest Gnome? Jak odpaliłem KDE to nie wiedziałem gdzie czego szukać, Gnome wydał mi się bardziej przyjacielski, chociażby terminal pod prawym przyciskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Sierpień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2004 Czy nie lepszy jest Gnome? Jak odpaliłem KDE to nie wiedziałem gdzie czego szukać, /ciach/ A ja np. nie odpalam Gnome, bo jak odpalę ,to nie wiem gdzie czego szukać. jacobs pytał, jak odpalać domyślny pulpit, a nie który jest lepszy. Lepszy dla niego jest ten, który jemu będzie bardziej pasował. Na temat wyższości świąt BN nad WN jest odpowiedni wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi