mysio Napisano Sierpień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2006 http://www.idg.pl/news/97062.html A czy na forum mamy jakieś kobiety ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Kilka by się znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Shaer i dione pozdrowienia dla Was dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Shaer i dione Witam serdecznie w gronie samców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Shaer i dione Witam serdecznie w gronie samców ales ty szybki.... poszukaj profili i zobacz kiedy dolaczyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 kiedy dolaczyli Uosiu, chyba "dołączyły"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 użytkownik = TEN użytkownik = rodzaj meski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 użytkownik = TEN użytkownik = rodzaj meski No chyba, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 Moim zdaniem i tak powinno być "dołączyły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 ales ty szybki.... poszukaj profili i zobacz kiedy dolaczyli... Sorx ale to ja ci gratuluje że miałeś czas na przeszukanie ok 6600 profili bo ja bym się zaj###. Nie wiem albo ja coś przegapiłem albo nie mam takiej opcji aby wyszukiwał według płci użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 mysio, uosiu - widzę, ze mamy mała rywalizację o samice w stadzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 Wystarczy się trochę orientować kto wchodzi na forum. @mysio: widzę że jesteś tu dłużej ode mnie, więc powinieneś wiedzieć takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 Sorx ale to ja ci gratuluje że miałeś czas na przeszukanie ok 6600 profili bo ja bym się zaj###. Nie wiem albo ja coś przegapiłem albo nie mam takiej opcji aby wyszukiwał według płci użytkowników. spoko, starczy czytac hyde park i temat (nie pamietam dokladnie) podobny do przywitajcie sie czy cos potobnego ---- rywalizacja? ja z nimi od kilku miesiecy na jid - tutaj Daniel_2005 mnie wyprzedzil bo byl u gwiazdora_online w domu, ale dione nie bylo [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaer Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Może ja jestem sceptyczna, ale nie sądzę by jakiekolwiek projekty zwiększyły odsetek kobiet używających FC... Ani by płeć użytkowników miała jakieś znaczenie przy kompie. Pozdrawiam kolegów pozdrawiających kobiety zaprzyjaźnione z pingwinem . Chociaż w chwili obecnej mam problem z java i nachodzi mnie chęć rzucenia kompem przez okno, arrrgh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Może ja jestem sceptyczna, ale nie sądzę by jakiekolwiek projekty zwiększyły odsetek kobiet używających FC...A ja mysle ze jednak tak. Zobaczysz co sie bedzie dzialo jak wyjdzie FC6W z rozowymi tapetami i wbudowanymi funkcjami lusterka z powiekszeniem (kamerka<->monitor...) oraz pre-konfigurowanymi wyszukiwarkami portali kobiecych... Chociaż w chwili obecnej mam problem z java i nachodzi mnie chęć rzucenia kompem przez okno, arrrgh.Masz chyba system 64bit? Bo jesli chodzi o instalacje javy 32bit to jest rozpracowana calkowicie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi