zbyszekduzy Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Mam zainstalowaną FC5 ale aby ją postawić na nogi muszę mieć gruba padł napęd DVD chcę użyć pierwszą płytę z FC4 aby użyć linuź rescue Czy tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Nie radziłbym. W FC4 jest starszy grub. Najlepiej zalecam ściągnąć FC5 - rescueCD. Jest do pobrania na przykład tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Ja przywracałem gruba z Debiana płytą z FC3, więc IMO nie powinno być problemów :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Sierpień 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Dzięki Ps. To coś ma tylko 76 M czy tam jest wszystko co potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Dzięki Ps. To coś ma tylko 76 M czy tam jest wszystko co potrzeba? No powinno być wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi