Skocz do zawartości

Pogoda

swiatex

Rekomendowane odpowiedzi

nudzi mi się więc zaczynam głupi temat..

Napiszcie własne opinie na temat suszy(czy jesteście za czy sprzeciw?)

Jaka jest wasza ulubiona pora roku?

Co myślicie o tegorocznych porach roku? - ostra zima..gorące lato-to chyba klimat kontynentalny

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napiszcie własne opinie na temat suszy(czy jesteście za czy sprzeciw?)

Mnie suszy zazwyczaj w piątek rano i gdybym nie wiedział od czego to byłbym przeciw.

PS: Kiedyś był tu pewien user co równie głupie tematy zakładał, źle skończył, więc ...

PS: Kiedyś był tu pewien user co równie głupie tematy zakładał, źle skończył, więc ...

Eeee, poki nie pyta po ktorej czesci StarWars syszy Cie najbardziej - jest O.K. ;)

Mnie syszy zwykle w sobote i/lub niedziele... ale zwykle nie bez przyczyny i wiem po czym, wiec sie nie sprzeciwiam...

Ponury - w piatek rano powiadasz? :D

Pozdro

U mnie w Łodzi leje. Cały czas (z przerwami w których leje mniej ;) ). Podobno niektóre przejścia podziemne są zalane nawet. Ale to jest za firewallem więc nie widziałem na własne oczy :P W każdym razie z upalnego lata w ciągu jednego dnia właściwie zrobiła się późna jesień.

Lubię każdy rodzaj pogody:

- w upalne dni mogę pojechać nad jezioro, poopalać się i popływać, tudzież popatrzeć na wspaniałe widoczki w kostiumach i bez ;),

- gdy pada deszcz, poddaję się miłej melancholii, leżę i rozmyślam,

- zaś w przypadku pogody wietrznej, gdy chmury się rozrywają i prześwieca słońce, mam piękny widok na góry z mego balkonu...

No dokładnie. Zimą jeszcze pełno śniegu jest i dojechać nie idzie (bo się limit paliwa w piaskarkach skończył :P ). Latem za gorąco i kompy się przegrzewają bez dobrego chłodzenia. :] Jesienią znowu pada albo zimno jest. Jedynie na wiosnę jest w miarę ciepło i nie za gorąco. Podsumowując nie opłaci się wychodzić z domu. :P

Kurcze, dokładnie jak bym czytał w swoich myślach.

Ja wolę jednak lato od jesieni, zimy i wiosny, bo nie pada tyle, choć czasem prądu nie ma, ale za to nie mam wfu 4 razy w tygodniu :D.

Nie lubię żadnej gry w piłkę, stania na czymkolwiek (ręce, nogi :D) i skakania przez osła/kozła/skrzynię...

Wolę mój złomiasty rowerek i badmintona :D.

Zawsze można iść na basen.

Jak się umie pływać.

Ja nie umiem, mimo, że były lekcje w 2 klasie podstawówki.