lszk Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 File-roller + unrar działają dobrze. Lepiej sprawdz, czy na 100% zainstalowałeś tego unrara ;> [19:01][/home/mnt/win_e] [lszk@fedora]$ unrar e DownloadAnime_General.Daimos.15.Tajemnice.bazy.ksiezycowej.part1.rar UNRAR 3.60 beta 6 freeware Copyright © 1993-2006 Alexander Roshal Extracting from DownloadAnime_General.Daimos.15.Tajemnice.bazy.ksiezycowej.part1.rar Extracting DownloadAnime_General.Daimos.15.Tajemnice.bazy.ksiezycowej.rmvb Extracting from DownloadAnime_General.Daimos.15.Tajemnice.bazy.ksiezycowej.part2.rar ... DownloadAnime_General.Daimos.15.Tajemnice.bazy.ksiezycowej.rmvb OK All OK [19:01][/home/mnt/win_e] [lszk@fedora]$ Nie mam rar'a, bo bym Cu pokazał, że z hasłem też działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 @!Ci - W Gnome jest zarządca archiwów - tak się ten program nazywa w menu Gnome'a. A jego właściwa nazwa to File Roller Nigdy nie instaluje Gnome'a, dlatego dobrze wiedziec. Chodzilo mi wlasnie o taka wlasciwa nazwe, bo po spolszczeniu nie wiele mozna sie czasem dowiedziec. Jesli chodzi o tego rar'a to czasem przydarza mi sie, ze krusader ma z nim problemy, ale w ark'u wszystko juz dziala. Osobiscie zajrzalbym do dokumentacji programu, moze sa tam jakiegos wskazowki odnosnie tego formatu kompresji. Oczywiscie pozostaje jeszcze google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Sierpień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 @Iszk zrobilem tak jak pisalem i mi wyskakuje ze nie ma takiego pliku ani katalogu a przeszedlem do tego folderu gdzie mam ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
request_pl Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 w aplikacjach => akcesoria => menadzer archiwow trzeba znalesc spkaowane archiwum jesli menadzer nie bedzie go widzial trzeba wybrac z rozwijanego menu (domyslnie ustawionego na wszystkie achiwa) WSZYSTKIE PLIKI wtedy bez problemu mozna otwieradz pliki .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi