bartus455 Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Witam! Używająć Firefoxa w Windowsie nabrałem taki nawyk, że karty zamykam klikając na nie środkowym przyciskem myszy (scrollem). Niestety w linuksowej wersji Firefoxa, gdy klikam środkowym przyciskem myszy na panel, to Firefox wchodzi na adres strony znajdujący się w schowku. Czy wie ktoś jakt to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 W pasku adresu about:config -- W filter: middle middlemouse.contentLoadURL -> false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus455 Napisano Sierpień 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Stary.. Jestes boski! Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Miałem ten sam problem, gdy używałem liska. Wolę jednak Operą, gdyż Qt to fakt, jest szybsze . Porada się przyda. Aczkolwiek również podziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 ..proszzz polecam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi