Zygmunt Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Hej to raczej dość taki luźny temacik. Czy ma ktoś czytnik kart pamięci wpięte w komputer pod kieszeń 3.5"? Zakupiłbym taki ale wolałbym mieć pewność że komuś działa ;-) Piszcie co gdzie jak;-) Grzebałem an allegro itp. Znalazłem jednego linka i to dość ciekawego;) http://www.balta.pl/opis.php3?ID=13411 Jeśli macie coś ciekawszego tańszego to dajcie znać ;-) Dzieki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xiao Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 mam 2 takie kieszenie, obie dobrze dzialaja. Pod fedora 2. Przy 3 i 4 mam pewien problem - kieszen musi byc wlaczona przy starcie systemu. Nie wiem dlaczego, nie zaglebialem sie w temat. Ogolnie wyglada na to, ze system nie kasuje plikow urzadzen(/dev/sdaX) po odlaczeniu ich. Przy ponownym mountowaniu wiesza sie proces, pomaga dopiero wylaczenie urzadzenia. Moze to wina tego, ze sporo rzeczy mam pod usb, nie wiem. Jak znam zycie, to ktos mial juz ten problem i jest on rozwiazany, ale nie szukalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Sierpień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Hej! Mam kieszeń, i działa;] Są cztery wejścia na karty i każdy port jest widoczny jako pojedynczy, czyli sda, sdb, sdc, sdd. Potam chwilke poczekać, zamontować i gotowe;] Po podłączeniu jeszcze jakiegoś np odtwqarzacza mp3 jest widoczny na nastepnym pliku czyli sde. Mam nadzieje ze przyda sie to początkującym;] Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi