Zygmunt Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Hej! Wpisałem do pliku modprobe.conf takie linijki: alias snd-card-0 snd-ymfpci alias sound-slot-0 snd-ymfpci options snd-card-0 index=0 options sound-slot-0 index=0 alias snd-card-1 snd-cs46xx alias sound-slot-1 snd-cs46xx options snd-card-1 index=1 options sound-slot-1 index=1 alias snd-card-2 snd-intel8x0 alias sound-slot-2 snd-intel8x0 options snd-card-2 index=2 options sound-slot-2 index=2 alias snd-card-3 snd-bt87x alias sound-slot-3 snd-bt87x options snd-card-3 index=3 options sound-slot-3 index=3 To dlaczego jak chce miec karte snd-ymfpci jako pierwsza w alsie czy tam kmix to wwala mi sie intel8x0??? wszystko mi sie burzy i szie pieerniczy. ps: ale sa widoczne,. Czasem karta snd-cs46xx mi zniknie ;-( karta snd-intel8x0 jest zintegrowana z plyta glowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 wyłącz kartę intela w BIOS-ie. I bedzie po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Sierpień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 ha no problem w tym ze trzeba mi wszystkie ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 ha no problem w tym ze trzeba mi wszystkie ;[ probowales z wylaczona usluga kudzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi