Zygmunt Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Hej! Mam karte dziewkowa 7.1 zintegrowana z plyta główną. W jądrze jest ster z modułem o nazwie intel8x0, ale za jego pomkoca nie wycisne maximum z akrty. A stery ze strony nvidiinie chce sie skompilowac. Źródła kernela sa odpowiednie z jądrem w systemie, ale pomim o o wywala błąd ze nie chce sie dac kompilowac i moze to byc spowowdowane złymi źródłami. Zna ktoś na to lekarstwo??? PS: o ile dobrze pamietam na FC4 jeszcze dziłąły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Źródła kernela sa odpowiednie z jądrem w systemie, ale pomim o o wywala błąd ze nie chce sie dac kompilowac i moze to byc spowowdowane złymi źródłami. Napisz cos wiecej. Jaki to blad, wklej tu co Ci wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Sierpień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 no taki jak jest napisany... yyy tzn: ze nie dały sie zbudować ponieważ źródła kernela mogą być niezgodne z danym jądrem. a źródła są idealnie te same. Tak samo jest na innych dystrybucjach;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 rpm -qa kernel* uname -r Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Sierpień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 ludzie czy wy umiecie czytac??????? przeciez napisałem ze sa takie same... wersje sie zgadzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 ludzie czy wy umiecie czytac??????? przeciez napisałem ze sa takie same... wersje sie zgadzaja To sobie pomoz sam i nie zawracaj d*py. Skoro pytam to w jakims celu. Bez pozdrowien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi