lelad Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy można bez problemu uruchomić kartę graficzną opartą na Radeon x700 AGP pod FC5? Chcę wymienić radeon 9200se na x700 ale mam wątpliwości czy odbędzie się to bezboleśnie. Znalazłem w internecie kilka postów budzących wątpliwości. Jeśli u kogoś działa taka karta (AGP) i ma akcelerację 3D na sterownikach Livna to proszę o wszelkie informacje , także o typie i producencie karty jeśli to możliwe, bo chciałbym uniknąć kłopotów. Pozdrawiam Lelad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohen25 Napisano Sierpień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2006 czy x700 to aby na pewno na agp? ja mam x600 ale na pciexpress ale jeszcze jej nie konfigurowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalmatyn Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Witam Ja miałem X700 (wprawdzie na PCI-ex) i same z nią problemy były. Nakombinowałem się zdrowo, żeby X-y na tym wstały. Próbowałem też instalować Windows Vista i na tej grafice tylko w trybie awaryjnym wybudzała monitor. Na pewno łatwiej Ci będzie z kartą opartą na Geforce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 oj, na bank latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lelad Napisano Sierpień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 Dzięki za opinie. Zniechęciliście mnie do radeon x700. Postanowiłem zakupić radeon 9700pro na Allegro. Jeszcze raz dziękuję. Lelad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi