dj_oko Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 Zastanawiałem się, po co w FC jeszcze mozilla, skoro jest firefox? Dałem yum remove mozilla i dowiedziałem się, że wymagają go.... yelp i epiphany Czy to nie jest przesada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 I yelp i epiphany korzystają z silnika gecko zawartego w mozilli, natomiast firefox ma silnik renderujący (tenże gecko) wbudowany, stąd i obecność mozilli jako takiej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 yelp i epiphany i azureus, devhelp, libswt3-gtk2. Wywalilem wszystko i jakos mi niczego nie brakuje ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Po prostu zalezy, czego sie uzywa . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Zastanawiałem się, po co w FC jeszcze mozilla, skoro jest firefox? Ten problem został poprawiony w Rawhidzie. Poza tym poprawnym rozwiązaniem będzie wymaganie XULRunnera → http://developer.mozilla.org/en/docs/XULRunner , a nie Fx. Niestety, trzeba będzie jeszcze poczekać na ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi