Phase Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Mam FC5, Superkarambę 0.39. Każdy theme ma w menu (po kliknięciu prawym przyciskiem myszy) zablokowaną opcję "konfiguruj motyw". Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runcmd Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 A masz motywy z paczek, src, czy rpm?? A poza ty mozesz edytowac themy recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Nie każdy temat oferuje opcję konfiguracji. Sprawdź aplet LiquidWeather+ i zobacz czy tam ci działa konfiguracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_17 Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Witam, ja też używam super karamby i bardzo interesowała by mnie możliwosc konfigurowania motywów, bardzo upodobałem sobie motywy do monitorowania parametrów systemowych, niestety wiekszośc nie ma możliwosci konfiguracji w programie, a bardzo by było fajnie dostosowac taki motyw do swoich potrzeb. Np. żaden motyw który używałem nie wyswietlał mi statystyk łącza (NEOSTRADA) IP, upload, download, albo obrotów wentylatorów, temp procka. Szukałem w internecie jakiegos materiału dotyczacego tworzenia motywów (po polsku) ale nic zadowalajacego nie znalazłem, w jaki sposób mogę reczmie konfigurowac takie motywy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Do obrotów wentylatora i temperatury procesora musisz skonfigurować lm_sensors. Jest w necie trochę opisów do tego. A co do neostrady. Musisz sprawdzić jakie urządzenie jest do niej przypisane (sprawdź polecenie ifconfig) i później w motywie dopisać device=nazwa_urządenia np. device="wlan0". Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_17 Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 A gdzie znajduja się pliki konfiguracyjne motywów supercaramby, które mozna edytować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Zależy gdzie ściągniesz motyw. U mnie jest to plik o rozszerzeniu theme. Wystarczy go wyedytować dowolnym edytorem tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi