poldi Napisano Sierpień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 podczas wlaczania sie kde w glosnikach zaczyna mi szumic. mam 2 karty dzwiekowe - jedna zintegrowana na plycie, a druga soundblaster (wykrywana jako Ensoniq, model 5880 AudioPCI). uzywam tej soundblaster. pod windowsem nie mam zadnego szumu. co mam zrobic? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badyl Napisano Sierpień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2004 Witam .. na poczatek zrezygnuj z jednej .. tj wylacz ja w BIOSIE .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxus Napisano Sierpień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2004 Odpal mixera audio i w zaawansowanych wymutuj cos co sie nazywa (o ile dobrze pamietam) IEC cos tam. Na pewno zakumasz jak to zobaczysz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2004 Odpal mixera audio i w zaawansowanych wymutuj cos co sie nazywa (o ile dobrze pamietam) IEC cos tam ...oraz resztę urządzeń wejściowych. Mogą być przyczyną zakłóceń, szczególnie w momencie, kiedy odczytuje się dużo danych z dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi