eqatry Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Ostatnio zauważyłem, że folder programu Evolution - .evolution zajmuje stanowczo za dużą liczbę miejsca na dysku - ponad 120 MB . Jest to wartość nie adekwatna to przechowywanych maili w programie Evolution. Sprawdzałem co tyle zajmuje i okazało się, że jet to podfolder cache z folderu .evolution. Znajdą się w nim jakieś stare maile w formacie tekstowym większość starych i usuniętych . Ktoś wie po co jest ten folder cache ?? I czy można usunąc jego zawartość ?? Tylko pewnie po pewnym czasie znowu powstanie podobna sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 to wez go przenies i zobacz czy evolution dziala poprawnie jesli wszystko jest okej, to wiadnomo co robic, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqatry Napisano Sierpień 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 to weź go przenieś i zobacz czy evolution działa poprawnie jeśli wszystko jest okej, to wiadnomo co robić, nie? Już dawno tak zrobiłem. Evolution po tej operacji działa normalnie, tylko chciałbym wiedziec dlaczego tak sie dzieje bo za pewien czas pewnie znowu sie zrobi syf z cache i może jest sposób by temu jakoś zaradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi