kostuch Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Witam Postanowiłem poszaleć z SECCOMP, ale niestety fedora core 5 nie ma tej opcji włączonej, dlatego też postanowiłem skompilować sobie kernel... Kernel czeka cierpliwie już skompilowany, ale problem pojawił się przy grubie, a mianowicie jak zrobić plik init dla mojego jajka. Do tej pory zawsze używałem lilo... fc5 lilo nie wspiera. Ewentualne rozwiązanie problemu to zainstalowanie lilo, ale po co iść na łatwiznę Z góry dzięki za wszelkie sugestie. kostuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Przypuszczam, że zainteresuje Cię funkcja mkinitrd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostuch Napisano Sierpień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 Dzięki, właśnie tego mi brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi