Hubertus Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Sorry za błąd w tytule Mam problem z odpaleniem BMPx (pod FC5)po daniu komend (słyszałem że ten program ma dziwne powiązania z innymi bibliotekami ale yum mi nic nie wyakazał w powiązaniach w czasie instalacji): beep-media-player-2 wywala mi: Process /usr/libexec/beep-media-player-2-bin received signal 11 a po: /usr/libexec/beep-media-player-2-bin --no-log wywala mi: BMP-Message: Transport plugin 'http' loaded. BMP-Message: Container plugin 'Query Parser' loaded BMP-Message: Container plugin 'Folder Container Plugin' loaded BMP-Message: Container plugin 'PLS Playlist' loaded BMP-Message: Container plugin 'XSPF Playlist' loaded BMP-Message: Container plugin 'MLQ Playlist' loaded BMP-Message: Container plugin 'M3U Playlist' loaded Naruszenie ochrony pamięci i za chiny nie wiem co jest sprawdzałem programikiem takim jak: check-libstdc++.sh i mam: ldd: /lib/libtag.so: Nie ma takiego pliku ani katalogu ldd: /lib/libmusicbrainz.so: Nie ma takiego pliku ani katalogu ldd: /lib/libglibmm-2.4.so: Nie ma takiego pliku ani katalogu ldd: /lib/libgtkmm-2.4.so: Nie ma takiego pliku ani katalogu ldd: /lib/libpangomm-1.4.so: Nie ma takiego pliku ani katalogu If the following output does not show EXACTLY the same library for EACH line, then you have a problem. BMP..........: libstdc++.so.6 => /usr/lib/libstdc++.so.6 (0x4b731000) GLIBMM.......: GTKMM........: PANGOMM......: Taglib.......: MusicBrainz..: szukałem na stronie twórcy programu i wszystko robiłem jak było napisane a mimo to jakby brakowało czegoś. może ktoś już ma tą walkę za sobą pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 możesz podociąganć biblioteki przy pomocy yuma: yum provides [biblioteka] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi