witalis1 Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Gdzie moge znalezc sterowniki do karty WiFi Asus WL.138g V2 na (_linux'a_ → Linuksa) FC2, FC5? Jak potem zainstalowac i skonfigurowac ta karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Gdzie mogę znaleźć sterowniki do karty WiFi Asus WL.138g V2 na (_linux'a_ → Linuksa) FC2, FC5? Jak potem zainstalować i skonfigurować tą kartę. a jaki chipset ? asus to za mało a szukać n ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Gdzie mogę znaleźć sterowniki do karty WiFi Asus WL.138g V2 na (_linux'a_ → Linuksa) FC2, FC5? Jak potem zainstalować i skonfigurować tą kartę. A google zansz jak nie to masz tu linka Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witalis1 Napisano Sierpień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 a jaki chipset ? asus to za mało a szukać n ja mam Chipset Marvell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicehat Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 Jest to BCM4318 - zobacz na polskiej stronie producenta (V2 - to już nie Marvell). Błędnie wypisują w sklepach. Poza tym lspci. Stery na stronie producenta oraz w inny sposób - szukajka na tym forum. Zawsze jest wuj google. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi