swiatex Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 będzie zadaawać pytania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 wielki dzien na 11 do dyrki... relacje bede dawal na bierzaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 relacji a nie widać a jest 15;00 ... może juz ustawia serwer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 albo dyrka zrobiła mu krzywdę bo koncepcja się jej nie spodobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 bylem zajety xD jutro o 10 ustawiam serwer. (_odrazu_ → od razu) ORT mowie ze o shella u mnie sie trzeba sporo nachodzic. teraz: na poczte postfix+dovecot czy co? gadalem z adminem akademii, podrzuci mi mailem jego configi, nazwy softu i do czego to. mam nadzieje ze zrobie tutaj maly fort knox jako dowod ze linux jest bezpieczny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 POWODZENIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 dzieki. teraz przyda sie osoba, ktora by mi pomogla zrobic z tego fort knox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 to teraz wysyłaj prośby do Gajownika aby sie zjawił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 do gajownika mam i JID i domowy, ale jest zajety. jakby co to mam staszka z zspswidwin.pl i znajomego benego co administruje akademia medyczna we wrocu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 jezeli jestes poczatkujacy w zabezpieczaniu serwerow to polecam: http://www.bastille-linux.org/ poswiecisz godznike na przeczytanie(i zrozumienie) tego i juz bedziesz zaznajomiony z ogromem zabezpieczen ktorych musisz pilnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 patrzac na screeny to widze ze wymaga Xorg, a ja na to na serwerze sie nie zgadzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 patrzac na screeny to widze ze wymaga Xorg, a ja na to na serwerze sie nie zgadzam! nieprawda, pracuje w trybe tekstowym rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 to milo zobacze jak to u mnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 ok, serwer jakos dziala, tylko po lanie bo nie ma otwartych portow na routerze, a tutaj macie fotki z uroczystosci otwarcia serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 I fotki u swiatexa nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi