lone_wolf Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Obejrzyjcie to sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 ładną mam rękę co nie ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 To jest Linux. To jest Gnome. To jest XGL. To jest przyszłość. Pokazanie tego filmu znajomemu wywołało reakcję: no może ten Linux faktycznie nie jest taki zły.... Ech... Jeszcze 2-3 lata i Linux będzie wprost niewiarygodnym i potężnym środowiskiem. Schowaj się Visto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Tutaj cos mialem napisac na temat GNOME, ale nie chce wywolywac swietej wojny. Ale film kozacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Taa. Najlepsze jak walnął w ten mikrofon czy co to tam było. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Pulpit wypas szkoda tylko że u mnie XGL coś nie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Jak można dołączyć.. U mnie też XGL... nie chodzi... Poczekam na FC6... Ale też proszę o pomoc w uruchomieniu! Zakładam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi