YareQ Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 Nie widać na tej stronie w sumie żadnych informacji umieszczonych na podświetlanych poziomych belkach. Opera wyświetla czcionki z tej strony, natomiast nie radzi sobie z usadowieniem animacji/strony na środku ekranu. Strona działa w miarę dobrze w galeonie, wyświetla wszystko ale interakcja ze stroną jest bardzo powolna. W czym problem? Czy tylko może ja tylko tak mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 Moge tylko powiedziec, ze u mnie zarowno firefox jak i opera wyswietlaja strone www.pdk.pl idealnie... Garsc info do porownania (firefox, mozilla [wywalona calkowicie, zostala tylko wtyczka vlc], flash'e, opera [dwie wersje, w miedzyczasie uaktualnilem - obie wyswietlaja strone poprawnie]): [root@inferno ~]# rpm -qa firefox* | sort firefox-1.5.0.6-2.fc5 [root@inferno ~]# rpm -qa mozilla* | sort mozilla-vlc-0.8.4a-1.lvn5 [root@inferno ~]# rpm -qa flash* | sort flash-plugin-7.0.63-1 [root@inferno ~]# rpm -qa swf* | sort swfdec-0.3.5-3.lvn5 [root@inferno ~]# rpm -qa opera* | sort opera-9.00-20060616.6 [root@inferno ~]# rpm -qa opera* | sort opera-9.01-20060728.6 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi