--Wojtek-- Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 Mam linux Fedora Core 4 i karte od radiówki i nie mam strowników do Adapter ASMAX wireless PCI-311b . Proszę napiszcie skąd mam je wziść Prosze Piszcie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 su - lspci http://www.google.pl/linux?hl=pl&q=ASM...=Szukaj&lr= zainteresuj sie drugim linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--Wojtek-- Napisano Sierpień 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 Dzięki za odpowieź, Ale ja tam nic nie znalazłem . Prosze mi podać konkretny adres do pliku. Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 z krotkiego opisu na google wyciete Podstawa to nie szukać sterów do karty ASMAX PCI - 311b tylko do chipsetu rt2400 na forum bylo o tym chipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 z krotkiego opisu na google wyciete QUOTE Podstawa to nie szukać sterów do karty ASMAX PCI - 311b tylko do chipsetu rt2400 na forum bylo o tym chipie Dodatkowo jeszcze podpowiem, że paczuszki kernel-devel są potrzebne oraz radzę używać źródełek modułu do tej karty sieciowej z CVS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi