butek Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 Jak go zainstalować ? sane wykrywa skaner ale mówi że nie jest wspierany . Firma HP odpowiedziała że to nie ich sprawa bo skaner jest pod Windows . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 sprawdz czy hplip nie ruszy. poza tym na stronie projektu sane masz liste obslugiwanych skanerow. poza tym hplip.sourceforge.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Sierpień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Ale hplip dotyczy drukarek , a mnie chodzi o skaner hp scanjet 3800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Hp linux IMAGING and printing z moja hp psc 2110 poszlo jak burza (skaner, druk & copy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Z moją tez HP PSC 1410. Zainstaluj hplip z paczki: yum install hplip I konfiguruj wszystko według instrukcji -> TEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi