Tutanchamon Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Wszystko ładnie śmigało na FC5 (KDM i KDE) aż tu nagle po ponownym uruchomieniu (chciałem zainstalować Krusadera, to mi się pół KDE zupgrade'owało) normalnie ładuje się KDE, ale nie ma ikon, paneli ani nic nie działa, tylko sama tapeta. Jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 ...to mi się pół KDE zupgrade'owało) normalnie ładuje się KDE, ale nie ma ikon, paneli ani nic nie działa, tylko sama tapeta. Jak temu zaradzić?Zupgradeowac 2-ga polowe? Mowie calkiem powaznie yum update i sprawdz czy nie dociagnie brakujacych pakietow. Jesli nie - to pisz, bedziemy szukac dalej Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Sierpień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Czy nie zainstaluję w ten sposób wszystkich dostępnych paczek do zaktualizowania? Trochę tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Dlatego warto odpalać yuma z --disablerepo=updates . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Skoro instalacja softu pociąga u ciebie za sobą update, to najwyższy czas zrobić permanentną aktualizację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Sierpień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Dobra, puscilem update'a - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Póki co male jakies paczki po kilkanascie KB. Edit: Nie wiem, czy warto, bo az 567 MB...grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 wesolego sciagania. dlatego ja robie update codziennie jakies pliczki po megabajcie, czasem po kilkanascie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 dlatego ja robie update codziennieAmen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Sierpień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Po zainstalowaniu tylu update'ów wszystko działa. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi