exbros Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Nie wiem, czy tylko ja tego nie zauwazylem, ale na Livnie lezy kmod do najnowszego jaja ze sterami nvidia-legacy. Moze sie komus przyda ta informacja. Cos mi chwilowo sie nie chce zainstalowac, ale wlasnie z tym walcze... Pozdro //===== edit ===== Ktos juz to instalowal? Mi sie poki co nie udalo, ale wydaje mi sie, ze sie developer po prostu rabnal w specu do xorg-x11-drv-nvidia-legacy?... //===== edit2 ===== Za wczesnie sie ucieszylem - Chyba jednak po prostu jeszcze nie ma gotowego pakietu/pakietow (nvidia-legacy-kmod / nvidia-legacy-kmod-common)... //===== edit3 ===== No i wcale ze nie Kolesiowi przyszedl do glowy swietny pomysl - zmienil nazwe pakietu z kmodem a xorg-x11-drv-nvidia-legacy szuka tego pakietu pod stara nazwa... * Thu Aug 10 00:00:00 2006 Niko Mirthes (straw) <nmirthes AT gmail DOT com> - 1.0.7182-2 - changed naming from nvidia-kmod-legacy to nvidia-legacy-kmod Pogratulowac inicjatywy http://rpm.livna.org/fedora/5/i386/repodat...1.2174_FC5.html Trzeba czekac na nowego xorg-x11-drv-nvidia-legacy... Qr*a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Nie wiem, czy tylko ja tego nie zauwazylem, ale na Livnie lezy kmod do najnowszego jaja ze sterami nvidia-legacy. LINK Wlasciwie to wlasnie ukazaly sie w wersji 7184. Jesli jeszcze nie ma w repo wystarczy chwile poczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi