adamrw Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Witam Używam FC5. Mam zainstalowane: firefox-1.5.0.1-9 flash-plugin-7.0.63-1 Wtyczka Flash wyświetla poprawnie. Dźwięk w systemie działa poprawnie. Jeśli oglądam w firefox animacje flash z dźwiękiem, to nie słyszę dżwięku. Czy ktoś ma ten sam problem. A może ktoś ma te same wersji i nie ma problemu. Jeśli ktoś miał ten problem może go już rozwiązał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 po pierwsze zainstaluj nowszego firefoxa z yuma. jeżeli problemy dalej będą, to zainstaluj "alsa-oss". dostępne z yuma. Potem sprawdż dźwięk w FF uruchamiając z konsoli aoss firefox . Zamknij wpierw wszyskie inne okna FF! jeżeli będzie OK, to powiedz. EDIT:: powiedz w czym pracujesz, KDE czy GNOME. w gnome działa mi OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioszura Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Używasz KDE? Jeśli tak to powinno pomóc (u mnie pomaga) uruchomienie: artsdsp esd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamrw Napisano Sierpień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 1) Używam KDE 2)Uruchomienie najpierw artsdsp esd a potem FF nie pomogło, testuję na youtube.com 3)yum search alsa-oss nie znalazł nic, może nie jest dostępny w standardowym repozytorium, ewentualnie proszę o wskazanie miejsca rpm-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarcamion Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Zobacz pzrtłumaczony przeze mnie FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Ten sam problem tyle ze dzialam z pod Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi