@Kamills Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Jak podzielic partycje typu NTFS na 2 bez formatowania i tracenia danych??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Programem "Partition Magic". Pobierzesz wersje trial z neta i powinno Ci sie nia udac zrobic. Program pod win, nie znam zadnego pod linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Użyj GParted, ale nie sądzę by dało się taką operację wykonać bez formatowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Pod Linuksem możesz to zrobić za pomocą programu parted. Będziesz do tego potrzebował również pakietu ntfsprogs. Więcej informacji znajdziesz tu: http://myy.helia.fi/~karte/linux/doc/linux....html#partition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 powiem inaczej partition magic nie działa a to nie ja chce usunac beza formatowania tylko moj kumpel a na Windzie nie wiem jak to zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Trial chyba nie zmienia nic w partycjach tylko 'wygląda' i zajmuje miejsce. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 (edytowane) ZGADZA SIE TYLKO WYGLADA!!! To wie ktos jak bez formata?? [Edit] Udało mi sie polecam sciagnąc starszego darmowego Partition magic lub nowego z DC++ w moim przypadku 7.0 Edytowane Sierpień 27, 2006 przez McGiwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Powiem krótko, jak chcesz zadac pytanie o jakies narzedzie windowsowe to zadaj pytanie na wlasciwym forum. Np forum KS Eksperta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi