Yekim Napisano Sierpień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2006 Nie wiem dlaczego nie dziala mi neostrada po tym jak ustawilem wszystko w adsl-setup, wydaje mi sie ze jest to zwiazane z ustawieniami karty sieciowej (jedna w komputerze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2006 Opisz swoj problem wyrazniej, my nie mamy szklanych kul przed monitorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yekim Napisano Sierpień 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2006 Problem jest taki ze nie mam neostrady pod Fedora. Ustawilem wszystko co trzeba w adsl-setup gdy wpisuje ifconfig to jest ppp0 ale z jakims dziwnym ip 10.112.112.122/32 a przeciez tu powinien sie pojawiac adres przydzielony z neostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 jaki masz modem? uzyj polecenia setup w konsoli albo system-config-network. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi