krissssssssss Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 zainstalowalem amule przez apt i jest w menu ale (_wogole_ → w ogóle) ORT mi sie nie chce otworzyc ten program Przeniesione z działu Instalacja systemu FC2 gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobaK Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 wpisz w konsoli "amule" i podaj co ci wyrzuciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissssssssss Napisano Sierpień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 wywalilo cos takiego po wpisaniuw konsili amule initialization i nic tak wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobaK Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 eee, to coś dziwnie jak miałem Fedore 1 aMule zawsze mi się chrzaniło, miało sporo błędów, teraz używam xMule, jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 mi chodzilo nawet ale nie uzywam ale za to nie chce sie odinstalowac rpm -e amule blad skryptu chyba recznie go wyciosam polecam bit-torenta klient graficzny Azureus dlugo szukalem aplikacji p2p na linuksa mialem chyba wszystkie i dopiero bit-torrent spelnia moje oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 polecam bit-torenta klient graficzny Azureus dlugo szukalem aplikacji p2p na linuksa mialem chyba wszystkie i dopiero bit-torrent spelnia moje oczekiwania Mnie sam bittorrent nie satysfakcjonuje jako jedyna sieć P2P na Linuksie. Jako klienta używam Azureusa - w zupełności wystarcza. Jeśli chodzi o sieć edonkey'a to pod Fedorą polecam xmule, bo aMule jest bardzo konfliktową aplikacją; szczególnie wersja rozwojowa (2.0) i szczególnie pod Fedorą. Oczywiście wszystko da się ustawić (wystarczy dokładnie przeszukać forum www.amule.org), polecam jednak xmule, bo działa od razu. I jeszcze sprawa sieci DC. Zadziwiająco mało ludzi ma na Linuksie klienta DC, polecam wgrać dcgui-qt, w 100% mi wystarcza i jest akceptowany przez wszystkie HUBy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2004 rpm -e amule blad skryptu chyba recznie go wyciosam Oj, to jakąś dziwną paczkę zainstalowałeś. Spróbuj zainstalować najlepiej jeszcze raz tę samą: rpm -Uvh amule-coś_tam.rpm --replacefiles --replacepkgs i wtedy odinstaluj. Możesz jeszcze przed tym przebudować bazę danych (_rpma_ → RPM-a) ORT: rpm --rebuilddb -vv W najgorszym wypadku trzeba będzie ręcznie usunąć pliki wyświetlone przez to polecenie: rpm -ql amule a następnie rpm -e amule --justdb Jeśli nie zadziała, to dodaj jeszcze parametr --noscripts :/ ----------- Cześć _Pat! Dawno Cię nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissssssssss Napisano Sierpień 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 odinstalowalem amule zainstalowalem xmule i nic klikam i nic sie nie uruchamia, z terminala taki komunikat: initialising xMula naruszenie ochorony pamieci i znowu nic nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 http://download.gna.org/xmule/xmule-1.8.3.bin.tar.gz Ja pobrałem binarki stąd, spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 hej _Pat !! jest jakas paczka dla FC2 bo na oficjalnej tylko do fc1 widzialem ?? instalowales ze zrodel ?? thx4help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi