diaz Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 kiedy otwieram jakikolwiek plik tekstowy dostaje opcje wyświetl, uruchom, uruchom w terminalu gdzie to się wyłącza? chcę żeby system zapamietal ze np pliki .sql są otwierane w gedit i juz nie pytal nastepnym razem szukałem w FAQ, konfiguracji okien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 Nie używam gnome, ale nie ma tam takiej opcji, jak Zapamiętaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 http://66.102.9.104/search?q=cache:gIFtG1W...mp;client=opera Spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 dzieki za link, mam to jednak cały czas zazanczone "Edytor tekstu" a i tak pyta o to uruchom/wyswietl/uruchom w terminalu tez mi sie wydawalo ze powinno wystarczyc zaznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 W oknie Nautilusa: Edycja > Preferencje > zakładka Zachowanie i zaznacz "Wyświetlanie plików tekstowych po kliknięciu". Problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi