elvis Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 dzieje się to pod mandrake / mandrivą / ubuntu / suse 10.1 / fedorą, każdym najnowszym systemem linuxowym z wypisanych, zawsze miałem widowsa i nic takiego nie miało miejsca w momęcie kiedy przełączam się na (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam przerwy netu .. poprostu mój router sie wiesza ( tak wnioskuje z braku połączenia i konieczności resetowania routera ) mój router to Dlink DL 604, bardzo chciałbym przesiąść sie na (_linuxa_ → Linuksa) ORT a najbardziej spodobała mi sie fedorka aktualnie w wersji 5, ale normalnie nie da sie z tego korzystać bo te zwiechy dokuczają nie tylko mnie ale i bratu podłączonemu do tego routera ... sieć mamy od providera i jest na osiedlu położony lan do którego każdy zostaje dołączony ..... no nie wiem skąd to moze być, jak tylko włączam (_linuxa_ → Linuksa) ORT to te dłupie zwiechy, macie moze jakiś pomysł ?? bo bardzo chciałbym na (_linuxie_ → Linuksie) ORT popracować ale cały czas mi do niego pod górke.... z góry dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 powiem ci ze dziwne to jest bo u mnie w szkole jest router d-linka di604 (wersja europejska) i obecnie posiada poltoraroczny uptime obslugujac okolo 25 komputerow. sprawdz czy uaktualnienie firmware w routerze pomoze EDIT [13:52:56] <Gwiazdor @ fedora.pl> hehe [13:54:14] <Gwiazdor @ fedora.pl> spytaj tego goscia [13:54:48] <Gwiazdor @ fedora.pl> czy wiesza mu sie takze [13:55:06] <Gwiazdor @ fedora.pl> jak komp brata (zapewnie stoi na windzie ikspe) jest wylaczony [13:55:26] <Gwiazdor @ fedora.pl> moj kumpe mial podobny problem u isbie na chacie z ikspekami [13:55:38] <Gwiazdor @ fedora.pl> zamulaly mu siec kompletnie [13:55:59] <Gwiazdor @ fedora.pl> bo kazdy z nich ustawia sie jako najwazniejszy komp w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi