DAREK WL. Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Przed chwila zainstalowałem CORE5 i uruchomiłem program tvtime Program wykrył od razu moja karte tv KWORLD LTV 883 i wyswietlił sie 1 program tv który jest nadawany w moim miescie na 52 kanale ale nie ma dzwieku Nie moge dopatrzyc sie w tym programie opcji 'skanuj kanały' Polecenie tvtime-scan nie działa !! Jak wiec ten program znalazł sobie ta jedynke naszej tv nie wiem :?: Przeczytałem przed chwila posta o tym samym urzadzeniu co moje 2 posty nizej ale tam tez nie ma odpowiedzi jak przeskanowac cały zakres kanałów tv czyli '6-12' i 21-60' aby uzyskac liste programów. Prosze o pomoc w rozwiazaniu mych problemów . Z góry dzieki za wszelkie porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airwolf Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 z konsoli wpisz tvtime-scanner lub jak bedziesz mial wlaczony tvtim kliknij ppm i w menu ustawienia kanalow bedziesz mial przeszukaj kanaly ale musisz miec wlaczona detekcje sygnalu tez w menu ustawienia kanalow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi