mysio Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Mam 2 kary dźwiękowe jedna jest kompletnie wyłączona w biosie a system ją wykrywa nawet nie wiem jak. Bawiłem sie ostatnio modułami i kilka z nich wyłączyłem czyżby one miały by taki wpływały na Fedore . Dodam że wcześniej nie miałem takiego problemu. W modprobe.conf usunąłem wpisy dotyczące tamtej kary i było ok po restarcie ale na następny dzień znów poprzednia konfiguracja wróciła a modprobe.conf bez zmian. Moduły włączone: acpid anacron arptables_jf atd auditd autofs avahi-daemon crond cups cups-config-daemon firstboot gpm haldaemon iptables messagebus netfs network nfsock nvidia-glx mrotmap readaheand readaheand_EARLY rpcgssd rpcidmapd smard sshd syslog sysstat xinetd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Wylacz firstbootPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Pomogło dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 nie moduły tylko usługi. moduł to inaczej sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 nie moduły tylko usługi. moduł to inaczej sterownik. Ok łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 Wiecie co dalej jest tak samo razy jest dobrze raz źle o co biega cholera karta w biosie wyłączona a Fc ją widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi