Daniello Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 Witam serdecznie. Mam duży problem z przekonwertowaniem dokumentów XML, które są bazami danych na format MySQL. Projekt xml2sql znajduje się na http://xml2sql.sourceforge.net. Gdy próbuję odpalić program, wywala mi taki błąd: [daniel@localhost databases]$ xml2mysql.pl < wp_categoriesdaniel.xml > wp_categoriesdaniel.sql Use of uninitialized value in string eq at /usr/local/bin/xml2mysql.pl line 16. Use of uninitialized value in open at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/XML/Parser.pm line 219. Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/XML/Parser.pm line 219. Couldn't open : Nie ma takiego pliku ani katalogu at /usr/local/bin/xml2mysql.pl line 23 [daniel@localhost databases]$ Nie mam pojęcia co jest nie tak. Nawet google nic mi nie pomógł, bo nic nie znalazł z tym błędem Eksperci proszę o rady ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 zacznij od yum install perl\* to jest jakies 150mb chyba i 300 paczek BTW pokaz +/- 10 linijek od tej felernej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi