krychu Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 witam mam maly problem, zainstalowalem fedore ale nie mam dzwieku ani neta, nie wykrywa mi karty dzwiekowej, sieciowki rowniez(wszystko zintegrowane z plyta) moj sprzet msi k9nu neo , chipset nvidia M1697 wie ktos jak rozwiazac ten problem? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 a co pokazuje "dmesg"? uzyj [ codebox] zamiast [ code], bo mozesz miec za to warna P.S. czy to ten sprzet? http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=739 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychu Napisano Wrzesień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 ta to jest ten sprzet,a co to sa te codeboxy i cody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 .... wklepujesz w konsoli "dmesg". potem wklepujesz ostatnie 10 linijek TU! tzn. na to forum. LAN • Supports 10/100 Fast Ethernet by NVIDIAŽ M1697 Audio • Chipset integrated by RealtekŽ ALC883 - Flexible 8-channel audio with jack sensing - Compliant with Azalia 1.0 Spec "Zainstalowalem Fedore" tzn jaka? 3? 1? Za 15 dni bedzie 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi