MonteChristo Napisano Wrzesień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2006 Witam mam laptopa PI 1536 czy ktos moglby mi pomoc ze znalezieniu opowiednich stownikow dysku. Cały czas zglasza mi system ze nie widzi dysku! lub tez moze ktos ma jakies inne rozwiazanie ??? Wszelakie pomysly mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2006 BIOS (czy co tam masz) w najnowszej wersji? Jaki system próbujesz wgrać, z jakim jajkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Wrzesień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Witam FC5 w biosie ?a na co mam zwrocic uwage ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Założyłeś temat "instalacja na ...". Pomyślałem z początku, że nie możesz zainstalować systemu. Teraz już sam nie wiem, czego dokładnie oczekujesz (możesz szeeeeeeeeeroooooko wyjaśnić?!). Udało CI się zainstalować system, uruchomić itp.? Z tego co się orientuję, instalacja na tym sprzęcie przebiega bezproblemowo. Problemy sprawia jedynie obsługa wifi i IEEE - korzystasz z tego? Kiedy otrzymujesz komunikat błędu, w jakich sytuacjach, czy podczas instalacji i jak on dokładnie brzmi? Jeśli zainstalowałeś system, czy zupgrade'owałeś go do najnowszej wersji? Nie odpowiedziałeś na moje poprzednie pytanie - czy BIOS masz w najnowszej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Wrzesień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2006 witam. instalacja...nie bardzom przebiega bezproblemowo. Dlaczego...nie widzi mi dysku twardego ! Bios->nie ma nowszej od posiadanej przeze mnie. (NAJNOWSZA) a'propos WiFi -tak chę uzytkować co jest grane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi