pigmey Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 Kiedy prubuję nagrać płytę Audio (z plików MP3), wyskakuje mi komunikat o nieobsługiwanym formacie plików. Wie ktoś jak temu zaradzić, albo jakim innym programem mozna wypalić płytę audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 yum install k3b-mp3 bodajze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 a nieprawda bo yum install k3b-extras-nonfree :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigmey Napisano Wrzesień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 niestety, nic mi to nie dalo. pakiet k3b-extras mam zaistalowany, jednak dalej mp3 na audio niechce sie zamienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 pakiet k3b-extras mam zaistalowany k3b-extras i k3b-extras-nonfree to nie to samo. [y4kk0@X ~]$ yum info k3b-extras k3b-extras-nonfree Loading "installonlyn" plugin Setting up repositories livna [1/5] updates [2/5] core [3/5] updates-testing [4/5] extras [5/5] Reading repository metadata in from local files Available Packages Name : k3b-extras Arch : i386 Version: 0.12.14 Release: 4.fc5 Size : 21 k Repo : extras Summary: Free codec plugins for k3b Description: Free decoder/encoder plugins for k3b, including: musepack decoder (libmpcdec) sndfile decoder (libsndfile) Name : k3b-extras-nonfree Arch : i386 Version: 0.12.14 Release: 2.lvn5 Size : 69 k Repo : livna Summary: Additional codec plugins for the k3b CD/DVD burning application Description: Additional decoder/encoder plugins for k3b, a feature-rich and easy to handle CD/DVD burning application. [y4kk0@X ~]$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigmey Napisano Wrzesień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 dzięki, wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi