koral_wz Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Tak jak w temacie wiem ze w googlach jest tylko wszsystko nie w naszym ojczystym jezyku A poco mi to a poto ze mam router dlinka i sie wiesza i chce zeby mi piszczało cos jak sie zawiesi koncepcja jest taka zeby sobie pingował jakąs stronę co np 1 minute jak nie odpowie to zeby piszczał i nie moge znaleść nic popolsku jak wyduscic cos z PC Speaker i błagam prosze mi nie wklejać google bo po polsku nie ma chyba ze ktos ma cos sensownego, a jak ktos tak zrobi złosliwie TO UZNAM ZE JEST DZIECKIEM NEOSTRADY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 zdajesz sobie sprawe, ze piszac tego posta podpadles odhaczyles kilka myslników, które definiuja "dziecko neostrady"? wiec skoro zamierzasz komus grozic, to najpierw zadbaj o to, aby Ciebie nikt nie mógl w ten sposób nazwac... w szczególnosci: przeczytaj regulamin forum, dwiesz sie min. ze interpunkcja jest mile wskazana... tak samo jak uzywanie polskich znaków diakrytycznych... uzyj wyszukiwarki (byl kiedys podobny post)... dodatkowo jestem pewien prawie na stówe, ze szukales na googlach 5 minut... a wracajac do problemu - zapodaj w konsoli: apropos sound apropos speaker i odpowiednio potem manuala do odpowiednich polecen... mana masz po polsku, jesli sie nie myle? podpowiem, ze moze przyda sie polecenie speaker-test... ale sa tez inne, które mozna wykorzystac, np. aplay (oba dzialaja z serwerem ALSA) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koral_wz Napisano Wrzesień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Dzieki za pomoc a co do zażutów o interpukcji to masz racje i nie mam nic na swoja obronę. A co do szukania to zapewniam cie że nie było to 5 minut noga w gipsie wiec przekopałem google i tu tez szukalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 nie miało być tak groźnie, ale dla mnie czytanie jednego, długiego na 100 wyrazów "zdania", zawierającego jeden przecinek jest EKSTREMALNIE męczące... gdzieś czytalem w necie artykuł o tym, jak różne sposoby pisania zwalniają czytanie (nie mówiąc o trudności w zrozumieniu treści)... dla przykładu -> nieużywanie polskich literek nie ma na to wpływu, ale J U Ż N A P I S A N I E T E K S T U W T E N S P O S Ó B, W Y D Ł U Ż A C Z A S P R Z E C Z Y T A N I A G O P R A W I E D W A R A Z Y ! podobnie jest z pisaniem takich tasiemców bez interunkcji... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi