booba Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 Zawsze faworyzowałem GNOME i przy każdej nowej wersji Fedory pracowałem właśnie z tym środowiskiem. Niestety wraz z Fedorą 5 GNOMEK zaczął nawalać. - Nie chciał się minimalizować XMMS ani BMP - przy n-tej próbie minimalizacji - zniknęły obramowania okien :lammer: - Po przeniesieniu folderu do kosza - w koszu go nie było - miejsce na dysku się nie zwolniło :lammer: - Padła wyszukiwarka plików - tzn gdy próbowałem coś wyszukać - całe okno znikało i pojawiał się pulpit :lammer: - Po każdorazowym uruchomieniu systemu ikona 'Folder domowy' zjeżdżała coraz niżej i niżej na pulpicie - co to ma być?? :lammer: KDE śmiga i jestem z niego zadowolony. Czy ktoś miał podobne problemy ze środowiskiem GNOME? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 Czy ktoś miał podobne problemy ze środowiskiem GNOME? Tak, wszyscy, którzy nie zaktualizowali systemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 Wszystkie te problemy zostały rozwiązane już w aktualizacjach, które pojawiły się bardzo niedługo po wydaniu FC5. Jeżeli nawet ich nie masz to znaczy, że nigdy nie aktualizowałeś systemu a to już jest zbrodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Wrzesień 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 ... oto co znaczy bycie odciętym od sieci. Mam Fedore z czasopisama, pakiety yumem instaluje z DVD i eta wsjo. Dzięki, przynajmniej już wiem skąd tamte mistejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 mistejki? ... Prędzej bagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi