zbyszekduzy Napisano Wrzesień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 Witam zainstalowałem skype. Opcja echo123 pozwala przetestowac łącze. Ja słyszę co do mnie mówi lektor. Gdy sam mówię -mój tekst nie wraca czyli jakby mikrofon nie działał. Sprzet jest ok- pod windą skype działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Wrzesień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 W mikserze zaznacz opcje "Nagrywanie" przy mikrofonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 W Regulacji Glosnosci ma byc tak(ja tak mam) Line In niewyciszone, ale wylaczone Capture CD to samo Aux to samo Microsphone i Capture niewyciszone i wlaczone "capture - przechwytywanie" Najlepiej wlaczyc ten przelacznik "Mic Boost +20dB" - bedzie lepiej slychac. Mam wrazenie, ze juz raz na to tu odpowiadalem, na pewno dobrze poszukales na forum? A tak w ogóle to wgraj Skype'a 1.3 BETA - nie wiesza sie tak jak starszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Wrzesień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 Nadal mam starsza wersje.W ustawieniach alsa mixer (gnom) ustawilem jak wyzej proponowano ale nadal sie nie slysze Na wersji 1.3 beta bylo jeszcze gorze -problem z dzwiekiem;(( dzwiek w systemie dziala muzyki moge sluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bisz Napisano Wrzesień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 u mnie pomoglo dopiero podglosnienie w kmix suwaka z prawej pt ac97 pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2006 zbyszekduzy , co to znaczy, ze "w 1.3 było jeszcze gorzej" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Październik 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 wgrałem najnowszą wersję skype 1.3.0.53 fc5 ze strony skype i ustawiłem pod gnomem: odtwarzanie :master-max i włączony pcm w połowie i włączony pc speaker prawie max i włączony przełączniki : włączony mic boost +20 db nagrywanie : line in max i x na mikrofonie cd max i x na mikrofonie mikrofon oba włączone i na max aux max i 2 x capture 3/4 do góry i 2 x DZIAŁA NARESZCIE UFFFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi