Tutanchamon Napisano Wrzesień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2006 Zainstalowałem z paczki rpm plugin bmp-musepack i miałem nadzieję na odtworzenie pliku mpc w moim ulubionym playerze, czyli BMP. Jednak żaden plik nie chciał się otworzyć, więc pomyślałem, że może to być spowodowane tym, że paczka była dla FC4. Tak więc skompilowałem źródła i zainstalowałem, ale wciąż mam ten sam problem. Oto, co BMP wyrzuca w konsoli: [xmms-musepack] mpcGetSongInfo is unable to open file:///mnt/winda/Blazej/mp3/Gary%20Moore/Gary%20Moore%20-%20Blues%20for%20Greeny/01-If%20You%20Be%20My%20Baby.mpc : Nie ma takiego pliku ani katalogu W tym przypadku akurat jest to plik z sieci, ale te, które mam lokalnie również nie chcą się odtwarzać Czy da się to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2006 Nie mam pojecia. Pierwsza mysl: Ten plik ma chora nazwe - jasli odpalasz z kolsoli wpisz nazwe z cudzyslowami, albo sprawdz uprawnienia. Zapytaj na kanale #bmp na irc.freenode.net tam sa lebscy ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi