maryush1024 Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 rozmumiem, że nikt nie ma pomysłu na tą sytuację - więc mam pytanko - jaki chipset wybrać aby był pewny dla Fedory 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Październik 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Pod P965 wszytskim się chyba zainstalowała. No i wszystkie starsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryush1024 Napisano Październik 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2006 dziekuję - problem rozwiązałem połowicznie: włozyłem DVD do pudełka USB i zbootowałem z USB - instalacja poszła- widać nawet raid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperix Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 No ja mam niestety dalej problemy z tą instalacją, a dokładnie z GRUB-em. Po zainstalowaniu odpala mi sie on w trybie tekstowym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Listopad 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 a ) naucz sie korzystac z trybu tekstowego b ) jak nic nie znajdziesz zaloz oddzielny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperix Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Juz wszystko jest ok...nie wiem co to ma do rzeczy ale musialem przelozyc kabel SATA do innego wtyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi