jacobs Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 czesc mam problem,bo w mplayerze filmy mi smigaja bez zarzutu , czcionke polska mam,ale za napisami tworzy sie taki efekt "ghost" i miesza mi sie z obrazem, co z tym zrobic? to jest strasznie wnerwiajace, moze zle kodeki? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 Opcje> Video> Zmień driver video. Mi pomogło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacobs Napisano Sierpień 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 hmmmm, dziala ale..... nie dziala fullscreen :/ probowalem wszystkiego i nie da sie. pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 Ja ustawiłem xv - X11/Xv i napisy oraz fullscreen działają należycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi