Skocz do zawartości

Problem Z Wolfenstein: Enemy Territory

Netrox

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka,

Gram długo w tą grę jednak ten problem pojawił mi się niedawno.

Kiedy chce wejść na jakiś server to łączy się z serwerem, ale kiedy zaczyna ładować gre, ona się nagle wyłącza. Poszperałem w configu i podejrzewam że to sie dzieje wtedy kiedy Aktywuje punkbuster (dokładnie kiedy wciskam Enable Punkbuster). Mój kolega też ma taki problem:| Co to może być??

A Punkbuster'a zaktualizowales?? Jesli nie wesz jak to zrobic to pozniej Ci napisze - teraz jestem w pracy na Win a dokladnie nie pamietam gdzie to siedzi na Linuksie.

Pozdrawiam,

Piotr

//Edit

Jeszcze jedno: jest juz nowe ETPro 2.6 - coraz wiecej serwerow go wymaga. Moze to jest przyczyna?

Mam patch 2.60 oraz ET PRO 3.2.6 . Kiedy je zainstalowałem zaznałem tego problemu. NO i nie wiem co z tym fantem zrobić.

PS: Mój system to Windows XP z SP2.

PSS: Uaktualniałem PB może jest możliwość ściągnięcia go ze strony?? Bo chciałbym jeszcze spróbować zreinstalować PB

Dziękuje za odpowiedź

Mam patch 2.60 oraz ET PRO 3.2.6 . Kiedy je zainstalowałem zaznałem tego problemu. NO i nie wiem co z tym fantem zrobić.

PS: Mój system to Windows XP z SP2.

PSS: Uaktualniałem PB może jest możliwość ściągnięcia go ze strony?? Bo chciałbym jeszcze spróbować zreinstalować PB

Dziękuje za odpowiedź

Zaraz zaraz czy ja tu czegoś nie rozumiem ? Czy to jest forum Windows XP ? Odpowiedź brzmi nie ... Jednak mimo wszystko odpowiem Ci na twoje pytanie. Najnowszy patch to 2.60b , a etpro 3.2.6 (obowiązują zresztą oby dwa w ClanBase ^^). Aby uaktualnic pb wchodzisz do folderu z grą w którym to folderze znajduje sie folder pb. A z kolei w tym folderze jest plik pbweb.exe czy jakos tak ^^. Uruchamiasz go czekasz chwile i jest. W Linuksie jest tak samo tylko plik pbweb.x86 (./etweb.x86 ^^). Ewentualnie jeżeli nei chcesz tak , mozesz ze strony punk bustera (google -> et pb) sciagnac graficzny aktrualizator PB o nazwie pbsetup (dostępny dla Linuksa jak i Dla Windowsa ^^).