M&M Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Stala sie rzecz bardzo dziwna , poniewaz chcac Odpalic Cd wyskoczyl mi blad "An unknown error occured" jestem poczatkujacym wiec prosil bym o pomoc:) Uzywam Fedora 5:) Z góry dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Po kolei Powiedz nam(o ile możesz) - co to znaczy "odpalic CDROM" - w jakim środowisku graficznym pracujesz - co wyświetliło ten błąd - czy to się dzieje za każdym razem Wtedy bedziemy wiedzieć, na czym stoimy I zobaczymy co dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M&M Napisano Październik 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 A wieć tak : -odpalić cd - zaobaczyc jego zawartość -pracuje w srodowisku kde 3.5.4 -bład wyświetliło otworzenie nowego nosnika w nowym oknie powtarzam bład : "An unknown error occured" -tak to sie dzieje za każdym razem kiedy wykonuje tą operacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2006 "Zobaczyc jego zawartość...." Domyślam się, ze chodzi o Konquerora... Czy ogladanie CDromu przebiega prawidlowo w xtermach i Midnight Commanderze? I przede wszystkim - czy nie popełniłes jakiegoś błędu montowania? Ale najpierw sprawdź płytę w mc i zaktualizuj system! Robiłeś to już, czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M&M Napisano Październik 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 blad naprawiony musialem w pliku /etc/rc.local zmienic "mount /dev/disk/by-label/IBM_SERVICE /media/" na "mount /dev/disk/by-label/IBM_SERVICE /media/Fat" P.S Az takim poczatkujacym nie jestem aby nie zrobic aktualizacji systemu:) Z Fedora pracuje jakies 3 miesiace:) Pozdrowienia Marcin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi