gajownik Napisano Wrzesień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2004 już dobry 3 tydzień nie działa mój serwer pocztowy i jestem odłączony od świata e-maili Yyyy...ale ja to wysyłałem na PM, a nie na maila (a przynajmniej coś takiego pamiętam ;-) ) Zobacz u góry strony czy doszło w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Wrzesień 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2004 guciol, gajownik POMOCY :shock: ! Zainstalowałem ten pakiet alsa mixer ale nie znalazłem tam żadnych opcji: a tam zaznaczyc: Exchange Front/Surround i Spread Front to Surround and center i sprawa zalatwiona co mam zrobić, bo z mojego XMMSa dalej dźwięk idzie po 2 głośnikach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciol Napisano Wrzesień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2004 moze sciagneles nie ta paczke - sciagnij paczke pod swoj system Ta paczka jest pod FC 2 mi dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Wrzesień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2004 A macie jeszcze jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Wrzesień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2004 Na moim SB LIVE 5.1 wszystkie głośniczki grają tylko w ALSie powyżej 1.0.4. Dość głupie, ale może naprowadzi na jakiś trop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciol Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 tomcio 15 : napisz jaki masz sprzet, system i moze wtedy wiecej osob zaradzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Wrzesień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 A więc tak: System: Fedora Core 2 i (podaję profilaktycznie ) Windows Profi XP SP1, korzystam z GRUB-a Jądra: Dostarczone z dystrybucją jądro 2.6.5 i ściągnięte z Fedora update 2.6.8 oraz "moje własne" jądro 2.6.8 Sprzęt: RAM: 512 DDR Grafika: ATI Radeon 9500 Pro Płyta główna: EPOX 8RDA3+ (chipset nForce 2) Procesor: AMD Athlon XP 2500 Układ dźwiękowy: (na płycie) C-Media CMI9739 Nie mam żadnych bajerów typu klawiatura multimedialna itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciol Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 Tomcio 15 odpal jadro 2.6.5 i (_sprubuj_ → spróbuj) ORT zainstalowac ta paczeke co wczesniej wskazalem. Moze problem polega w zbyt nowym jajku ?? Ja mam 2.6.5 i odpalilem tamtego RPM i wszystko dziala. Jak by ci to zadzialalo to poszukaj paczki pod jajko ktore ty masz zinstalowane - moze to cos pomoze. pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Wrzesień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 DALEJ NIC Załadowałem jajo 2.6.5 odinstalowałe i jeszczeraz zaisntalowałem gnme-alsamixer i dlaej nic! nie ma tu nigdzie Exchange Front/Surround i Spread Front to Surround and center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciol Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 Tutaj zamieszczam screen-a !!!! http://www.przydom.neostrada.pl/piotr/zrzutekranu.png milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Wrzesień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 To pewnie kłopot w ty, że mamy inne karty dźwiękowe Ty masz ADI cośtam, a ja CMI coś tam I jakmowiłem nie mam nie ma tu nigdzie Exchange Front/Surround i Spread Front to Surround and center Trudno chyba muszę czekać aż ALSA będzie obsługiwała moja kartę Chyba, że ktoś ma iny pomysł Jestem otwarty na każde możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi