da_niel Napisano Październik 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2006 Czesc potrzebuje podzielic plic flac z dolaczona informajca o podziale w pliku cue i nie wiem jakiego programu uzyc... jesli ktos to robi to czy moze mi powiedziec jakim programem?? ja rownolegle googluje... jak cos znajde to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2006 najprosciej z palca przy uzyciu audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 audacity nie obsluguje ciecia z cue... mp3splt -tak ale mp3splt nie radzi sobie z flakiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Październik 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 mp3split? Czy poradzi sobie z aac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 mp3splt -bez"i" nie wiem o aac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi