Gość PhockouS Napisano Październik 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2006 Witam . Mam taki oto problem , a mianowicie : nie moge uruchomic gry poprzez konsole . jak wiadomo , dochodze do odpowiedniego katalogu i wydaje polecenie "cedega bleble.exe" , ktore konczy sie takim oto komunikatem : Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/transgaming_cedega/Point2Play_gui.py", line 2979, in ? gddb_file = detected[0] TypeError: unsubscriptable object Dodam , ze nie mam zainstalowanego Point2Play . Czy ktos wie co trzeba poczynic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Październik 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2006 wydaje mi sie że brakuje Ci jakiejś paczki, sprawdź w cedega faq jakie sa system requirements i czy masz wymagane paczki zainstalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2006 mam wszystkie paczki , bo dociagalo zaleznosci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 A ja zadam inne głupie pytanie - masz orginalną cedege? Czy zasysałes z torrenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 hmm... może byś wyznał przynajmniej jaka to wersja cedegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Cedega oczywiscie oryginalna , chyba nie myslisz , ze pirace ? =) Jest to cedega 5.2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2006 No nie, chodzi mi o to, że instalując nową cedege, P2P masz od razu w paczce, więc dziwi mnie to co napisałeś: Dodam , ze nie mam zainstalowanego Point2Play . Czy ktos wie co trzeba poczynic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2006 Więc jak masz oryginalną cedegę, to skontaktuj się z producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2006 Ja nie umiem , i chcialbym uslyszec rozwiazanie tego problemu Pozatym po co zawracac glowe producentowi takim banalnym problemem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Problem nie jest banalny... odinstaluj cedega, zassaj pakiet od nowa ze strony producenta i zainstaluj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrtymek Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 a jak odpalić ta z torrenta? da sie jakos ominac te rejestracje i potwierdzenie platnosci? prosze o pomoc (chociazby na PM) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 to pytanie jest nie na miejscu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 i niezgodne z regulaminem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 a jak odpalić ta z torrenta? da sie jakos ominac te rejestracje i potwierdzenie platnosci? prosze o pomoc (chociazby na PM) Pozdrawiam Pewno, że się da... znajdujesz taką stronę producenta i stosując różne metody hackingu zakładasz konto i jesteś w pełni zalogowany i zarejestrowany i masz full wypas cedega... No żeby żydować na 25 PLN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Pewno, że się da... znajdujesz taką stronę producenta i stosując różne metody hackingu zakładasz konto i jesteś w pełni zalogowany i zarejestrowany i masz full wypas cedega... No żeby żydować na 25 PLN... No tylko zdaje się że to trzeba opłacać abonamentowo...;( W sumie to społeczność Lx powinna zrobić ściepe i wykupić to tak jak to było z blenderem. Tylko pomyślcie jak by skocyła popularnośc linuszka .... dziwne że nikt do tej pory nie wpadł na ten pomysł Sam ofiaruje 150PLN (lub $50 ) i ogłaszam badania statystyczne odnośnie powyższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi