MitS Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Witam, mam do was być może banalne pytanie ale niegdy nie mogłem tego rozkminić, otóż chciałem was się zapytać jak przy użyciu jedynie klawiatury zaznaczyć określony tekst (jedna linia lub kilka). ??? Będę wdzieczny za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 Shift + strzałki dodatkowo ctrl przeskakuje całe wyrazy a nie po literce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Październik 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 hmmm w gnomowskim termninalu jak się robi shift + strzałka to nic się nie dzieje a jak się robi shift+ctrl+strzałka to też nic sie niedzieje, zaś jak się zrobi samo ctrl plus strzałka to tylko przeskakuje o jeden wyraz w zależności od naciśniętej strzałki a nie zaznacza. W atermie to w ogóle nie działal. Macie jakieś inne rozwiązania?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 ja w gnomowskim terminalu zaznaczam myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 $broda - nie ty jeden. Myszą najłatwiej - dodatkowo zaznaczenie się kopiuje przez co mam problemy na windowsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Październik 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 no dobra myszką to i ja umiem :] ... ale tak jak wspomniałem na początku szukam sposobu na zaznaczenie z klawiatury danego tekstu .... Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi