mrtymek Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Już od jakiegoś czasu próbuję zainstalować LMMS, ale budowanie ze źródeł nie udaje się, ponieważ dostaję błąd mówiące, że QT nie jest zdefiniowane... bzdura, mam zainstalowane QT 3 i QT 4 ale coś gdzioeś nie jest podane... Caly dzień próbowałem zdefiniować QT i odpalałem ./configure... Napisałem maila do developerów, ale nie ma odzewu... Więc poprostu mam serdeczną prośbę: Czy ktoś, zechciałby sciągnać źródła, skonfigurować i stworzyć pakiet rpm dla FC5? W zasadzie temat mógłby być aktualny jeszcze odnosnie FC6 jeszcze nie przyglądałem się temu, czy będą jakieś fundamentalne zmiany, ale w miarę możliwości proszę o stworzenie RPM dla FC5 i FC6 http://lmms.sourceforge.net/download.php P.s. No chyba że ktoś juz ma taką paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Zbudowalem paczke i386. Dziala. Zaraz daje sznurki, tylko wysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Zbudowałem paczkę i386. Działa. Zaraz daję sznurki, tylko wyślę... Skoro zbudowałeś paczkę to dodaj ją do Extras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Do sciagniecia stad: http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=189925 Mr. Ecik, a zrecenzujesz mi Przerobiona troche z SUSE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Mr. Ecik, a zrecenzujesz mi Przerobiona trochę z SUSE. Chętnie, tylko, że do recenzji potrzebowałbym SRPM-a, albo SPEC-a Poza tym możesz oczywiście zgłosić requesta na bugzillę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrtymek Napisano Październik 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 ULTRA DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi